0

Hazai produkciók

Buborék együttes

ORI - Buborék Együttes
ORI - HAZAI PRODUKCIÓK

BUBORÉK EGYÜTTES

Műsorunk interaktív gyermekkoncert, mely a jelen lévő összes gyermek folyamatos bevonásával zajlik.

 

Rendkívül pörgős kis előadás, melyben a gyerekek számára folyamatosan van játék, feladat.

 

A jó zenén, kedves dallamokon kívül a látványra is gondolva, igazi belső hóeséssel - nyáron millió buborékkal –lepjük meg a gyerekeket, mely rendkívül látványos és varázslatos a gyerekek számára, hiszen ki hallott már olyat, hogy egy teremben esik a hó. Építünk egy hatalmas hóembert is, mely a gyerekek szeme előtt kel életre és amennyiben a létszám megengedi és a helyszín lehetővé teszi, akkor egy igazi hócsatában is tombolhatnak a gyerekek (100 fő feletti gyermeklétszám esetében a hócsata, mint látványelem szerepel az előadásban).

 

Az előadásnak van olyan része, melyben a jelen lévő felnőtteké a főszerep. Így a Buborék együttes koncertje valóban óriási élmény minden korosztály számára.

 

Természetesen a rengeteg látvány, humor, feladat és tánc után még nem ér véget a meglepetések sora, mert a koncertre ellátogat a gyerekek új kedvence- Buborék Berci- is, aki ugyan úgy mint a gyerekek, szereti a zenét, szeret játszani és nagyon boldog, hogy a gyerekek minden esetben hatalmas örömmel fogadják.

Műsorunk maximálisan igazodik az ünnep hangulatához és a Megrendelő által elképzelt tematikához.

SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?