0

Hazai produkciók

Gájer Bálint

ORI - Gájer Bálint
ORI - HAZAI PRODUKCIÓK

GÁJER BÁLINT

Gájer Bálint a mai magyar "Swing'n Pop" zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. Műsorában az "Egyszerű az élet" és a „Swing'n Pop” című nagylemezeinek dalai mellett felcsendülnek Michael Bublé, Frank Sinatra, Louis Prima slágerei, és a "The Voice"-ban elhangzott világslágerek feldolgozásai is. (Skyfall, Moves like Jagger, Black or white, Wonderwall, Grenade stb.)

Gájer Bálint, a TV2 The Voice tehetségkutatójának "ezüstérmese" különleges sármos énekhangjával a legjobb mai magyar swing'n'pop énekes, a swing hercege. 
A produkciójában elhangzó dalok egytől egyig ismertek a nagyközönség előtt, így a kellemes hangulat garantált, a táncolni vágyókat pedig a swing, a latin és a rock’n’roll
pezsdítő ritmusai varázsolják el.

Gájer Bálint, - vagy, ahogy sokan a The Voice műsorából ismerhetik - "a swing hercege" minden embert táncra perdít zenéjével. Olyan színpadi tapasztalatot tudhat maga mögött, ami a legnagyobb előadókkal kel versenyre. Tehetségét nem csak rajongói éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amit fiatal kora és karrierje ellenére magának tudhat.

 - TV2 "The Voice" című műsorának ezüstérmese

- III. Jazzy Jazz Dalverseny "Legjobb férfi énekes" különdíj

- Alle Elegancia Díj 2013 "Legelegánsabb zenész" díj nyertese

- Fonogram zenei díj "Az év hazai, kortárs szórakoztatózenei album” - Gájer Bálint "Egyszerű az élet" című első szóló lemezével.

- Második helyezés az "Év klubkoncertje 2018" szavazáson

- Pro-Arte díj nyertese, 2019

 

SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?