0

Hazai produkciók

Jazztelen

ORI - Jazztelen
ORI - HAZAI PRODUKCIÓK

JAZZTELEN

Tátrai Tibor és Póka Egon is játszik a Jazztelen első lemezén
Gyerekkori példaképeik, Tátrai Tibor és Póka Egon vendégszereplésével elkészült a Jazztelen zenekar albuma. A dalok ötvözik a korai 70-es, 80-as évek klasszikus rock életérzését a modern hangzásvilággal, így a végeredmény dallamos, rádióbarát blues-rock. A Mit akarsz és a Piros blues gitár című számok a rádiók kínálatában van.

Dallamos blues-rock, táncolható slágerek, hatalmas szájharmonikázás, virtuóz gitárszólók, eszement dobolás – nagyjából így lehetne summázni a Jazztelen bemutatkozó lemezét, amely a Music Fashion Kiadó gondozásában jelent meg. Bűdi Szilárd énekes-dalszerző, basszusgitáros, szájharmonikás, Géczy Viktor gitáros és Kottler Ákos dobos úgy idézi meg a klasszikus rock életérzést, hogy közben igazodik a műfaj modern világához. A power trió friss, energikus és lendületes, mint egy jó kávé a reggeli ébredés után. Szili 2018-ban az NKA 25. éves Budapest Aréna koncert házigazdája/ műsor vezetője.

A Jazztelen vendégművésze egyeztetés szerint Tátrai Tibor, de már szerepelt Takács Tamás is. Ilyenkor a megrendelő két koncertet kap egyben. 30-45 perc Jazztelen dalokkal telik és 60-80 perc Tátrai Tibusz életmű koncerttel ér véget

SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?