0

Hazai produkciók

Ocho Macho

ORI - Ocho Macho
ORI - HAZAI PRODUKCIÓK

OCHO MACHO

Az Ocho Macho zenekar évek óta rendszeres hangulatfelelőse a hazai és határon túli klubéletnek, állandó fellépői a fesztiváloknak. Már 16 éve zenél “a szombathelyi nyolc macsó”.

JÓ, JÓ, JÓ, DE JÓ NEKEM...

A számos díj, elismerés, amelyeket a közönség és a szakma véleménye alapján elnyertek igazolja, hogy nem csak szerelemből zenélnek. Kiérdemelt és stabil helyük van a hazai zenei életben.
 
Háromszoros platinalemezesként, Fonogram díjra jelölt zenekarként 2015-ben megnyerték a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyt. Ennek köszönhetően minden nagyobb hazai zenei fesztivál nagyszínpadára meghívást kaptak.


Ugyanabban az évben Robbie Williams Sziget fesztiválos fellépése előtt az Ocho Macho-t érte a megtiszteltetés, hogy bemelegítse a közönséget. Zajos sikert arattak, életük meghatározó, felejthetetlen élménye volt.


Hollandiában ugyancsak ők képviselhették hazánkat a 30. Eurosonic Fesztiválon. A helyi közönség nagyon gyorsan ráhangolódott a zenekar diktálta ütemekre és hatalmasat bulizott velük.
 
A sokéves munka és gyakorlás legnagyobb eredménye számukra mégis a hazai közönség nem szűnő szeretete, rajongása.

Az Ocho Macho a közönségigények kielégítésére – és persze saját szórakozására, Magyarországon és a határainkon túl évente közel 100 élő koncertet ad.


A zenekar minden tagja számára az élő zene értéke megkérdőjelezhetetlen.


Fellépéseiken szeretnék átadni azt az életigenlést, mindent átható szeretetet és pozitív gondolkodást, ami belőlük árad és dalaikból sugárzik. A visszajelzésekből tudják, ez tölti fel hosszú időre az Ochot szerető közönséget is…

-

”Nekünk az okoz örömet, ha a koncertjeink alatt, vagy zenénket hallgatva ki tudnak kapcsolódni az emberek és önfeledten szórakozhatunk, mulathatunk együtt. Éppen ezért nevezzük koncertjeinket a leghatékonyabb antidepresszánsnak, ahol jó sok örömöt és szeretetet adunk és kapunk, ez egy win-win szitu!
Óriási megtiszteltetés, amikor az emberek úgy döntenek, hogy aznap este minket választanak. Ezt mindig alázattal fogadjuk! Éppen ezért a mai napig izgulunk is, hogy át tudjuk-e adni azt, amit szeretnénk.
...és, hogy mi az? Az élmény az, hogy kikapcsolhassanak az emberek, hogy elfelejtsék gondjaikat, és hogy egyetlen nagy energia körbeöleljen minket. A zene a drogunk!” Kirchknopf Gergő, a zenekar énekese

 

ORI - Ocho Macho

SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?