0

Hazai produkciók

Péter Szabó Szilvia

ORI - Péter Szabó Szilvia
ORI - HAZAI PRODUKCIÓK

PÉTER SZABÓ SZILVIA

9 évvel a legutóbbi NOX nagylemez után, a 2017-es jubileumi év ékköveként, 2018 elején jelent meg az énekesnő legújabb stúdióalbuma Ébredő címmel, újfent azokkal a szerzőkkel alkotva, akiknek a nevéhez a NOX éra alatt megannyi sláger is siker fűződik, mint például a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy 2005-ben, az Euróvíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő, nagysikerű Forogj, világ! című dalok.

Szilvia újra visszatért gyökereihez és az új hanglemezen ismét fellelhető az a jellegzetes hangzásvilág, ami már-már az énekesnő védjegyévé vált a hosszú évek során. A lemez megjelenésével egy időben dupla dalpremirrel örvendeztette meg rajongóit a Te és Én – amely hamar a rádiók kedvencévé vált -, illetve A pillanat illata című dalokkal, melyekből videoklip is készült.

 

Az album előfutáraként már 2016-ban megjelent Szilvia Egyszer még… című dala, amelynek videoklipje, már több milliós YouTube nézettséggel bír. Ezt követően, A Dal 2017 című műsorában, extra produkcióként debütált, a 2017-es év egyik legnagyobb közönség kedvenc dala, Az éj után.  Az új album égisze alatt, természetesen egy megújult és páratlan színpadi látványvilággal indult útjára, a 2018-as Ébredő Turné. Köszönhetően igen népes és hű közönségének, továbbá annak, hogy a hazai könnyűzenei élet egyik ikonikus alakja és egyik legelismertebb énekesnője, koncertjeit hatalmas, teltházas és hangos sikerek övezik országszerte, illetve határon és a tengeren túl is…

SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?