0

Hazai produkciók

Péter Szabó Szilvia

ORI - Péter Szabó Szilvia
SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?
ORI - HAZAI PRODUKCIÓK

PÉTER SZABÓ SZILVIA

9 évvel a legutóbbi NOX nagylemez után, 2018 elején jelent meg Péter Szabó Szilvia saját stúdióalbuma,  Ébredő címmel. A dalokat ugyanazok a szerzők alkották, akik nevéhez a "NOX éra" alatt megannyi sláger fűződik. Ilyenek a legnagyobb közönségkedvencek, mint például a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy 2005-ben, az Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő, nagysikerű Forogj, világ! című dalok.

 

Szilvia újra visszatért zenei gyökereihez, így az új hanglemezen ismét fellelhető az a jellegzetes hangzásvilág, ami mára már védjegyévé vált.

 

2019-ben az énekesnő egy rendhagyó videó sorozattal lepte meg rajongóit. Egy hatrészes "doku-vlogot" mutatott be NOXTALGIA címmel saját youtube csatornáján. A kisfilmek felölelik a NOX teljes pályafutását a kezdetektől napjainkig, bepillantást engedve a szakmai háttérbe és számos privát információt is nyilvánosságra hozva.

 

A 2019-es év másik nagy híre, hogy a közönség nagy örömére, 14 évvel az eredeti megjelenése után a 'Túl a Varázshegyen' című NOX sláger új zenei feldolgozást és videóklipet is kapott.

 

2020 tavaszán a NOX pályafutásának történetét állítja színpadra Péter Szabó Szilvia. A NOXTALGIA Turné 2020 koncertsorozat látványos színpadi produkcióval fogja elkápráztatni a rajongókat. Felcsendülnek majd a legnagyobb slágerek, visszaidézve a régi emlékeket.

Noxtalgia turné
SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?