0

Hazai produkciók

Sunny Dance Band

ORI - Sunny Dance Band
ORI - HAZAI PRODUKCIÓK

SUNNY DANCE BAND

Magyarország legnépszerűbb, több mint két évtizedes fennállással büszkélkedhető, női-férfi énekeseket és fúvósokat is magában foglaló nagy létszámú koncert-, tánc- és party zenekar alapító tagjai között van Marschall Norbert manager, aki azóta is az együttes oszlopos tagja és vezetője. Műsoruk mind zenei korszak mind pedig zenei stílus tekintetében nagyon színes: a 20-as évektől napjainkig, a jazz-től a rock and roll-on, a latin zenén át egészen a funky disco-ig minden megtalálható igényes, saját hangszerelések formájában.
A zenekar specialitása egész estés műsor sztárfellépővel, aki a rendezvény fénypontján csatlakozik a zenekarhoz – igény szerint táncosokkal- és egy fergeteges élőzenés show keretén belül szórakoztatja a közönséget és vezeti át felhőtlen táncos mulatságba az eseményt.
Akikkel már van közös műsorunk: Wolf Kati, Vastag Csabi, Vastag Tomi, Janza Kata, Fehér Adrienn, Singh Viki, Szulák Andi, Balássy Betty, Varga Feri, Charlie (részben közös műsor), Gallusz Niki, Bebe, Sári Évi, Gájer Bálint, Csobot Adél, Koós Réka, Kökény Attila.

SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?