0

Hazai produkciók

Vastag Csaba

SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?
ORI - HAZAI PRODUKCIÓK

VASTAG CSABA

Vastag Csaba fiatal kora óta zenével és énekléssel foglalkozik. Hosszú ideig rock-zenekarok énekese volt, akikkel Európa számos országát bejárta.

A széleskörű ismertségét és népszerűségét 2010-es X-Faktor győzelem hozta meg a számára. (Eredetileg testvérével, Tamással együtt jelentkezett a műsorba.)

Azóta alaposan felpörgött az élete: itthon, valamint a környező országokban is fellépésről-fellépésre jár. Dalait szívesen játsszák a helyi és az országos rádióadók.

2016 óta csak élőzenés kísérettel lép fel, akusztikus, vagy nagyzenekari koncertek keretében.

Öt szólólemeze jelent meg; az első tripla platina, a második aranylemez, Conecto című albuma pedig dupla platina lett.

Lemezein számos szerzeményben Csaba is közreműködik dalszerzőként, vagy szövegíróként.

 

Vastag Csaba számos rangos díjat nyert az elmúlt években. Kétszer lett a legjobb férfi előadó a Bravo Otto szavazáson, és kétszer kapott Ballantine’s Fonogram Különdíjat Az Év Férfi Énekese kategóriában. Öccsével, Vastag Tamással közös duettjük 2012-ben Fonogram "Az Év Dala" díjat kapott. A dalból készült videoklipet a Transilvanian Music Awardson "Az Év Legjobb Magyar Videoklipjének" választották. A 2012. október 27-én a Moulin Rouge-ban tartott közös koncertjük az Év magyar klubkoncertje lett 2012-ben.

 

Az éneklés mellett Csaba a tánc területén is bizonyított: 2013-ban partnerével, Mármarosi Tündével megnyerte a Szombat Esti Láz táncversenyét.

Néhány évvel ezelőtt Vastag Csaba gyermekkori álma vált valóra, amikor John Travolta egykori szerepét, Danny Zukot játszhatta el a Grease című musicalben. Az előadás a vidéki bemutatókat követően nagy sikerrel fut a Magyar Színházban. Csaba ezen és élő koncertjein kívül rendszeresen szerepel a Veszprémi Petőfi Színház műsoraiban, a budapesti Madách Színházban előadásaiban is.

 

A művészeti tevékenységen túlmenően fontos feladatának tekinti a hátrányos helyzetben lévők támogatását, számos jótékonysági akcióban vesz részt.

 

A Facebook és instagram oldalán keresztül tartja a kapcsolatot mára már többszázezres rajongótáborával.

SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?