0

Hazai produkciók

Vastag Tamás

ORI - Vastag Tamás
ORI - HAZAI PRODUKCIÓK

VASTAG TAMÁS

Vastag Tamás Veszprémben született. Hamar felfedezte a színház és a zene világát, iskolai zenekarokban és diák színjátszó előadásokban szerepelt. Az ország a 2010-es X-Faktorban ismerhette meg, ahol ötödik helyezést ért el. A tévéműsor óta elsősorban színházi szerepekben találkozhattunk vele.

Rendszeresen szerepel a Veszprémi Petőfi Színház SingSingSing showjában, főszerepet játszik a Frank Sinatra – A Hang című musicalben, Alexandre Dumas-t kelti életre a Monte Cristo grófjában. A 2014-ben Sopronban bemutatott Evita című musicalben Che Guevarát személyesíti meg, míg 2014 nyarán a Casanova Night Musicalben a Kölyök szerepében állt színpadra. A Tiéd a világ című zenés társasjátékban élő zenekari kísérettel a legismertebb Illés-dalokat szólaltatja meg a darab többi szereplőjével közösen.

A színházi mellett szóló karrierjét sem hanyagolja el. Hét saját dala és egy CD-je jelent meg, különböző zenekari formációkkal lép fel (Veszprémi Légierő Big Band, Sinatra-est). Az Egy biztos hely című száma, kifejezetten komoly és aktuális mondanivalóval rendelkezik:
a fiatalok tudatos közösségi internethasználatára kívánja felhívni a figyelmet. Részt vett a 2013-as és a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a Holnaptól című dalával a döntőben negyedik helyezést ért el.

Bátyjával, Vastag Csabával közös duettjük 2012-ben a Fonogram Az Év Dala díját kapta, a dalból készült videoklipet pedig a Transilvanian Music Awardson Az Év Legjobb Magyar Videoklipjének választották. A 2012. október 27-én a Moulin Rouge-ban tartott közös koncertjük az Év magyar klubkoncertje lett 2012-ben. Tamás a TV2-n nagy sikerrel futó Sztárban sztár című műsorban mutatta be átváltozó képességét. Az Apostol együttes frontemberének megszemélyesítésével sikerült még a tapasztalt zsűrit is megtévesztenie. 

A közönséggel a Facebook oldalán keresztül tart rendszeres kapcsolatot. Jelenleg az oldalnak több mint 150 ezer szimpatizánsa van és ez a szám folyamatosan nő.  Az Őrizd az álmod c. duettje testvérével, Vastag Csabával Fonogram díjat kapott.

SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?