0

Hazai produkciók

Zséda

ORI - Zséda
SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?
ORI - HAZAI PRODUKCIÓK

ZSÉDA

Zséda - Zsédenyi Adrienn - többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas magyar énekesnő. A magyar könnyűzenei élet egyik legsikeresebb női előadója.

 

1994-től 2001-ig a Cotton Club Singers zenekar tagja.

 

Zséda 2001-ben kilépett a zenekarból és azóta szólókarriert folytat.

Az egyik legsikeresebb dala és egyben első nagyobb siker a Valahol egy férfi vár volt, majd 2003 őszén útjára indul a Szeress most! című szappanopera az RTL Klubon, aminek főcímdalát énekli. Ez a szám hatalmas áttörést és országos ismertséget hozott neki.

 

2004-ben jelent meg Adrienn második albuma Zséda-Vue címmel. Az albumról több sikeres kislemez is megjelent, többek között: Motel, Mindhalálig mellettem vagy az Újhold.

 

Olyan slágerek következtek ezután, mint A szürke patás , a Valahol című duett Létray Ákossal, a Fekete rúzs, az És megindul a Föld, a Legyen úgy, Más világ.

2013 tavaszán megjelent a Dance című dala. 2013 őszén új videóklippel jelentkezett, amely a Hétköznapi mennyország című dalához készült. Ezután érkezett a Hány percet élsz  , Legyél a másé című dala, amelyet Vastag Csabával énekel.

6. albuma előfutáraként megjelent az Óceán című dala, valamint az Adj még levegőt. Fél évvel később debütált az Eperhold, 2019.február 14-én Valentin nap alkalmából pedig új klippel örvendeztette meg rajongóit, amely a Mondd,látom még őt című dalához készült.

SZERETNÉ MEGRENDELI EZT A PRODUKCIÓT?