0

ORI kiajánló

//www.orszagosrendezvenyiroda.hu/wp-content/uploads/2020/02/konyv-banner.png
EXKLUZÍV KIADVÁNY

RENDEZVÉNY INFORMÁCIÓS ZSEBKÖNYV

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Magyarország - hosszú évek óta - első minőségi produkciós kiadványát - mint különleges hirdetési felületet.

 

Az általunk képviselt előadókhoz méltón egy színvonalas anyagot készítettünk. A szolgáltatás összetettsége ellenére a zsebkönyv tartalma mégis könnyen érthető, jól áttekinthető, amelyben a Megrendelő kényelmesen válogathat a művészeti produkciók között, hiszen ezek a közös paraméterek alapján egyszerűen összehasonlíthatók.

 

RÓLUNK

Az Országos Rendezvényiroda koncertszervezéssel, hazai és nemzetközi produkciószervezéssel és produkció közvetítéssel foglalkozik.

 

Vállaljuk szórakoztatóipari műsorok, rendezvények teljeskörű szervezését és lebonyolítását Magyarország teljes területén - a fővárostól a legkisebb vidéki településekig.

tovább
ÁRGARANCIA

Garantáljuk ügyfeleinknek, hogy az általunk ajánlott kiemelt produkciók irodánkon keresztül rendelhetők meg a legkedvezőbb áron.

KOMPLETT SZOLGÁLTATÁS

Teljes körű rendezvényszervezés, a produkcióktól a hang-, fény-, és színpadtechnikán át a biztonsági szolgálat biztosításáig.

MEGBÍZHATÓSÁG

Hiteles partnerként, húsz éves szakmai tapasztalattal, kiterjedt és üzletileg megbízható kapcsolatrendszerrel állunk megrendelőink rendelkezésére.

MIÉRT

különleges ez a kiadvány?

GYŰJTEMÉNY

Hazai viszonylatban páratlanul gazdag előadói adatbázis egyetlen kiadványba rendezve

MINŐSÉG

A kiadványban feltüntetett előadóművészek szakmai színvonala megkérdőjelezhetetlen.

ÖSSZEHASONLÍTHATÓSÁG

Nincs mégegy ilyen gyűjtés, amelyben különböző - Önnek hangsúlyos - paraméterek alapján hasonlíthatja össze a produkciókat.

PRODUKCIÓTÍPUSOK

A kiadványban szereplő produkciókat előadónként egymással összevethető kategóriákba rendeztük a könnyebb eligazodás érdekében.

ELÉRÉS

Ezt az exkluzív kiadványt személyesen juttatjuk el a települések vezetőihez, kulturális központok illetékeseihez, nagy rendezvények szervezőihez, röviden a döntéshozók kezébe.

MEGJELENÉS

A kiadvány esztétikumban és nyomdai minőségben a legkiválóbb, formáját tekintve praktikus zsebkönyv méretű.

Kíváncsi a teljes

HAZAI ÉS NEMZETKÖZI ORI PORTFÓLIÓRA?

HAZAI PRODUKCIÓK
Országos Rendezvényiroda
NEMZETKÖZI PRODUKCIÓK
Országos Rendezvényiroda
Kérdése van?
Munkatársaink várják megkeresését!
HÍVJON MINKET MOST!
Szeretne több részletet megtudni?
Kérje ajánlatunkat még ma!