Back to the top

Rólunk

Rólunk

Rólunk

ORSZÁGOS RENDEZVÉNYIRODA

Az Országos Rendezvényiroda a hazai szórakoztatóipar legújabb márkája. Modern vállalkozásként teljes körű, professzionális szolgáltatást kínálunk ügyfeleink részére az ország egész területén. A minőség és kreativitás felé elkötelezett, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk hosszú távú, kölcsönös bizalomra épülő együttműködések keretében, személyre szabott megoldásokkal segíti partnereinket céljaik elérésében.

Legjobb ár garancia

Garantáljuk, hogy az általunk ajánlott kiemelt produkciók irodánkon keresztül rendelhetők meg a legkedvezőbb áron.

Teljes körű szolgáltatás

Vállaljuk rendezvények szervezését, produkciók, hang- fény- és színpadtechnika, biztonsági szolgálat biztosítását.

Gyors és korrekt ügyintézés

Megbízható partnerként, húsz éves szakmai tapasztalattal, kiterjedt kapcsolatrendszerrel állunk megrendelőink rendelkezésére.

ORSZÁGOS RENDEZVÉNYIRODA

Éljen az előnyökkel!

Az Országos Rendezvényiroda Magyarország minden szegletére kiterjedően foglalkozik koncertszervezéssel, szórakoztatóipari produkciók és műsorok hazai viszonylatban a legkedvezőbb áron történő közvetítésével, rendezvények programjainak teljeskörű megszervezésével és lebonyolításával, a teljes technikai háttér biztosításával. Garantáljuk, hogy az általunk ajánlott minden művész és produkció irodánkon keresztül rendelhető meg a legkedvezőbb áron az országban. Szakértő munkatársaink, meghatározó, több évtizedes szakmai tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Munkájukat mindig igyekeznek a lehető legmagasabb színvonalon végezni, hogy hozzásegítsék megbízóinkat rendezvényük sikeréhez, és, hogy az esemény minden odalátogató számára egy igazi élmény legyen. Ennek köszönhetjük eddigi megrendelőink feltétlen bizalmát cégünk iránt, melyet visszatérő ügyfeleink folyamatos megrendelései is igazolnak. Irodánk a program és műsorszervezés mellett több hazai sikerprodukció megvalósításában, zenekarok és énekesek teltházas élő koncertjeinek megszervezésében is részt vett.

20 év szakmai tapasztalat

Stabil partnerhálózat

Gyors és korrekt ügyintézés

Hétvégi ügyfélszolgálat

Garantáltan a legjobb árak

Teljes körű szolgáltatás

Országos lefedettség

Sikerprodukciók nagy választékban

Az Országos Rendezvényiroda bármilyen típusú program fellépőinek biztosítását vállalja, legyen az akár gyerekműsor, showműsor, énekes vagy együttes fellépése, sportbemutató, színházi előadás, vagy bármely más művészeti ág a szórakoztatóipar színes palettájáról.

Cégünk tevékenységi körének fontos részét képezi rendezvények teljeskörű megszervezése és lebonyolítása is, beleértve adott esetben a teljes hang- fény- és színpadtechnika, valamint a biztonsági szolgálat biztosítását is. Munkatársaink ezen a területen is kiemelkedő gyakorlattal, szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésükre.

Amennyiben településükön, intézményükben vagy vállalatuknál szakmai fesztivál, falunap, családi nap, karácsonyi, vagy bármilyen egyéb rendezvény esetén segítségre, program ötletre vagy szakmai támogatásra  lenne szüksége a lehetséges fellépő művészek, csoportok kiválasztásában, forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen segítünk egy-egy műsor vagy egésznapos, akár többnapos program struktúrájának kialakításában is. Engedje meg, hogy kompetens szakmai partnerei legyünk rendezvénye megvalósításában. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink szívesen konzultálnak Önnel, hogy irodánk milyen produkciókat javasolna egy-egy adott esemény kapcsán, vagy hogy mit lehet kihozni az Önök számára rendelkezésre álló költségkeretből, úgy, hogy a rendezvény a lehető legszínvonalasabb legyen a lehetőségeken belül.

ORSZÁGOS RENDEZVÉNYIRODA

Legyen a partnerünk!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Copyright © 2018 Országos Rendezvényiroda